Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2009

Η Φόνισσα, Αλ. Παπαδιαμάντης - διασκευή σε κόμικς της Ντ. Τσαρούχα















20 σχόλια:

  1. ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ! Όπως όλα τα έργα σου, που έτυχε να δώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΠΡΟΣΣΕΓΓΙΣΗ ΣΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΟΥΔΑΙΟΤΕΡΑ ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ.

    JASON THE ARGONAUTE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ ωραίο, πολύ ανανεωτικό, πολύ σύγχρονη αλλά και ισορροπημένη ματιά! Μπράβο! Το βρήκα στο facebook (αναρτημένο από μία φίλη). Να το διαδώσετε όσο μπορείτε! (κι εγώ, με τα πάμφτωχα μέσα μου!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κυρία Τσαρούχα,

    μια και είμαι η δράστις της διάδοσης στο φμπ θα ήθελα κι εγώ να σας συγχαρώ για την εξαιρετική σας δουλειά που άρεσε όχι μόνο σε μένα αλλά σε πάμπολλους φίλους που μοιράστηκαν το λινκ.
    Να είστε καλά και εύχομαι να βρεθεί κάποιος φωτισμένος εκδότης, τώρα μάλιστα που είναι και τα εκατό χρόνια από το θάνατο του Παπαδιαμάντη - το έργο σας έχει σταθερή αξία ούτως ή άλλως το αναφέρω μόνο για να εκμεταλλευτείτε τη συγκυρία..

    Εύχομαι καλή τύχη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σας ευχαριστω ολους για τα καλα σας λογια! Μπορειτε να δειτε ακομα μια δουλεια μου στο http://www.youtube.com/watch?v=J5utw8y0LLY.
    Ντορα Τσαρουχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ... και επισης στο http://11septembercomics.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εξαιρετική δουλειά! Συγχαρητήρια και εις ανώτερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εξαιρετικο! Το χρησιμοποιώ στη διδασκαλία μου και σας ευχαριστώ πολύ γι αυτό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Υπέροχο!Χίλια μπράβο, ειλκρινά. Πρόσφατα τελείωσα το συγκεκριμένο βιβλίο, το οποίο βρήκα καταπληκτικό και δεν περίμενα πως κάποιος συνάνθρωπος θα έχει επιχειρήσει να κάνει κάτι τόσο όμορφο,όπως εσείς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Κυρία Τσαρούχα θα θέλαμε να προβάλουμε το έργο σας όσο μπορούμε περισσότερο μέσω της σελίδας μας (filologika.gr) στο Fb.
    Ελπίζουμε να μας παραχωρήσετε την άδεια.
    Επίσης, είμαστε ανοικτοί σε κάθε σας νέα πρόταση.
    Συνεχίστε το ωραίο έργο σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Υπέροχη η καλλιτεχνική ματιά στο κείμενο , εμπνευσμένες οι εικόνες, το σύνολο μαγνητίζει.Πολύ προσεγμένη δουλειά, αξιοθαύμαστη! Υπάρχει και άλλο σχετικό υλικό με αυτή την τεχνική, πολύ θα ήθελα να δω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Υπέροχη η καλλιτεχνική ματιά στο κείμενο , εμπνευσμένες οι εικόνες, το σύνολο μαγνητίζει.Πολύ προσεγμένη δουλειά, αξιοθαύμαστη! Υπάρχει και άλλο σχετικό υλικό με αυτή την τεχνική, πολύ θα ήθελα να δω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Θερμά συγχαρητήρια!εξαιρετική δουλειά!Ευχαριστούμε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Κυρία Τσαρουχα θα ήθελα να θεσω υπόψη σας την ανακοινωση που έκανα στο 10ο Πανελλήνιου Συνεδρίου της Παιδαγωγικής Εταιρείας Ελλάδος με θέμα Η αξιοποίηση των κόμικς στο μάθημα της λογοτεχνίας: παράλληλη ανάγνωση και συγκριτική εξέταση της νουβέλας του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη «Η Φόνισσα» με τη μεταγραφή της σε graphic novel.http://www.slideshare.net/katerina60/graphic-novel-70433045
    Το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσής μου θα το βρείτε στα Πρακτικά του 10ου Πανελλήνιου Συνεδρίου της Παιδαγωγικής Εταιρείας Ελλάδος με θέμα "Λογοτεχνία και Παιδεία" 2016)
    Κατερίνα Προκοπίου (katproko@hotmail.com)

    ΑπάντησηΔιαγραφή